Opnieuw zwanger

Geschreven door: admin  /  Onderwerp: Feest

Hooray! We zijn opnieuw zwanger! Vince komt het vertellen…

20151217_191332

Eerste gebruik van het tuinhuis

Geschreven door: admin  /  Onderwerp: Feest

Het eerste gebruik van het tuinhuis is een feit. Afgelopen winter hebben we een lanparty voor de mannen georganiseerd! Een guys weekend 🙂

20151212_101222 20151212_133950 20151212_134135 20151212_173219

Conclusie: Gezellig! 🙂

De giraf en de olifant

Geschreven door: admin  /  Onderwerp: Feest

We hebben samen een nieuwe zaak opgestart! De naam is “De giraf en de olifant“…

Wij zijn een gloednieuwe website met super leuke spullen voor baby’s en kinderen. Onze focus ligt hierbij op fair trade materiaal. Hiermee bedoelen we dat het speelgoed en decoratiemateriaal dat we aanbieden  op een eerlijke manier wordt vervaardigd. Er zijn 3 merken waarmee we op dit moment samenwerken namelijk Lanka Kade, Global Affairs en Les Jouets Libres.

Verder bieden we ook heel mooie unieke lampen aan van het merk Hartendief om de kinderkamers net dat ietsjes extra te geven.

Tenslotte hebben we ook originele, leuke en schattige zelfgemaakte spulletjes waarmee je als ouder zeker iets unieks aankoopt. Ze zijn natuurlijk ook heel leuk om cadeau te doen aan kersverse ouders.

We hopen dat jullie veel plezier zullen beleven aan het surfen op onze website en dat jullie hier vinden waar jullie naar op zoek zijn.

dgedo_cropped

Neem een kijkje!

Vince is geboren!

Geschreven door: admin  /  Onderwerp: Feest

Moet je nu eens horen, ik ben vandaag geboren. Om 17:03 liet ik mij horen en kon ik mama en papa bekoren. Ik meet 49,5 cm op het latje en 3,240 kg in mijn bloot gatje. En wat jullie ook wel zullen willen weten is dat ik Vince zal heten. Groetjes van Joyce en Robin, fiere ouders van Vince.

Vince (1) Vince (2) Vince (3) Vince (4)

Precies 9 maanden in de buik van mama én op de Vlaamse feestdag, goed gedaan Vince!

Groot nieuws!

Geschreven door: admin  /  Onderwerp: Feest

Joyce en Robin hebben gróót nieuws! We zullen het door onze twee hondjes Max en Jambo laten vertellen 🙂

IMG_1066

Jaja, je leest het goed, Joyce en Robin verwachten een eerste kindje! We zijn allebei in de wolken! We hebben besloten om het geslacht van ons kindje niet te willen weten, een des te grotere verrassing in juli. 🙂

Een van de eerste echo’s van ons kindje…

echo_2

Max!

Geschreven door: admin  /  Onderwerp: Feest

Two Times the Fun. Two Times the Pleasure.

Jambo is altijd super enthousiast wanneer hij met andere hondjes kan spelen en ravotten. ‘s Avonds zagen we ook wel dat hij nood had aan een speelkameraadje, ook al deden zijn baasjes hun best om zoveel mogelijk met hem te spelen. Daarom, ook al op aanraden van verschillende hondenliefhebbers, zijn we eens gaan kijken naar een speelkameraadje voor onze Jambo. We hebben verschillende dierenasielen bezocht en we hebben uiteindelijk een heel lief hondje gevonden in het dierenasiel van Sint-Truiden (website).

Na verschillende bezoekjes aan het dierenasiel, eerst zonder Jambo (1x) en daarna mét Jambo (2x), heeft Jambo zijn speelkameraadje gevonden. Een Boxer pup (reu) van 6 maanden zag dit meteen zitten; even vriendelijk, speels, enthousiast en lief als Jambo. Max is de naam, gegeven door de vorige eigenaars. De vorige eigenaars gingen verhuizen naar een appartement en daar kon Max niet mee. Hij heeft dan maar heel even (enkele dagen) in het dierenasiel moeten verblijven tot onze Jambo hem een warme thuis wou geven.

En ja hoor, we hebben er totaal geen spijt van, Jambo trouwens ook niet. Ze spelen constant met elkaar, ze drinken uit dezelfde waterbak, ze slapen vaak samen; Friends for Life zeg maar… En de baasjes hebben nu iets meer tijd en rust… 🙂

 

Feestje! Robin 30

Geschreven door: admin  /  Onderwerp: Feest

Na Joyce vorig jaar is het de beurt aan Robin; 30 jaar! Natuurlijk moet ook dit gevierd worden. Gelukkig was het weer ons gunstig gezind, we konden een grote barbeque houden. Ja, een van de cadeautjes was een nieuwe bbq, dus uitproberen die handel! 🙂 En Jambo zag dat het goed was…

Natuurlijk is Cedric zoals de traditie het wil kok van dienst, als er een bbq is…

Er was natuurlijk ook een feestje voor de ouders en grootouders. Allemaal, nog eens een dikke merci voor al de cadeautjes!

Prettige feestdagen

Geschreven door: admin  /  Onderwerp: Feest

Het einde van het jaar is in zicht en na de grote werken (grondwerken) buiten zijn we ook even gestopt met ‘bouwen’. Nu ja, de kerstboom moest wel nog opgezet worden 🙂 Jambo helpt natuurlijk graag mee.

En naar traditie houden we ook dit jaar ons kerstfeestje, inclusief uitgebreid diner en cadeautjes…

Maar Jambo wordt daar zo moe van… 🙂 Prettige feestdagen!!!

Collega’s

Geschreven door: admin  /  Onderwerp: Feest

De collega’s van Joyce van SBS werden ook uitgenodigd om naar het huisje te komen zien. Natuurlijk ook een beetje voor Jambo, hij heeft zich kunnen ‘showen’.

Bezoek!

Geschreven door: admin  /  Onderwerp: Feest

Joyce, Robin en Jambo krijgen weer bezoek! De ex-collega’s van Joyce (Cirkant) komen eens kijken naar het strobalenhuisje! Ze waren natuurlijk ook benieuwd naar Jambo en naar de foto’s van onze laatste Afrikareis in Kenia en Tanzania.

Onze medereizigers Caroline en Stefaan bleven dit weekend slapen, samen met Swifke. Nu het nog niet te koud is buiten, is Jambo klaar voor zijn eerste wandeling buiten in het grote bos. 🙂

Vorig weekend was er ook al bezoek voor Jambo, onder andere van Rajah (labrador van Ria & Yves) en van moemoe & pepe (grootouders van Robin)…