Nieuw jaar, nieuwe werken

Geschreven door: admin  /  Onderwerp: Afwerking, Schrijnwerkerij

Na enkele maanden gefeest te hebben, gaan we nog eens opstarten. De douche was al klaar maar we hebben nog eens wat tijd gemaakt voor speciale nano coating aan te brengen. En wat een verschil! De douche zag er al goed uit, de steentjes en de voegen werden nat tijdens het douchen, wat normaal is. Maar nu, de stenen en de voegen worden niet meer nat. Het water wordt afgestoken en glijdt van de muur. De steentjes en de voegen worden niet meer nat. Is moeilijk te fotograferen maar we hebben een poging gedaan. Hopelijk kunnen jullie dit zien… Aanrader!

20160210_201954 20160211_065842

Aaah, het steigerhout is gearriveerd! Meer dan 500kg, besteld via het internet bij http://www.steigerhout.nl/! Netjes en snel geleverd, echt knap. Nu plannen tekenen voor wat we ermee gaan doen 🙂 En ja, we weten wel wat we willen maken maar alles begint met een fatsoenlijk plan. Volgende keer meer…

20160211_195906 20160211_205723

Geen reacties op “Nieuw jaar, nieuwe werken”

Geef een reactie

   * = verplicht in te vullen

Uw reactie zal pas na moderatie of controle verschijnen op de website.

Dit wordt gedaan om spam te vermijden.